Trustpilot
E-bike-accu-Opslag-en-Transport-Systemen
Lithium e-bike accu's zijn helaas niet zonder gevaar. Volgens het ADR dienen zelfs goede e-bike accu's volgens speciale richtlijnen te worden vervoerd. Voor de opslag van e-bike accu's is wetgeging in de maak. De container en koffer die wij aanbieden voor de opslag en transport van e-bike accu's voldoen aan de geldende normen. Beide oplossingen maken gebruik van zogenaamde Cirrux kussens. Deze kussens zorgen ervoor dat bij een eventuele ontbranding de accu wordt ingekapseld.
Wij vinden dat u geen risico zou moeten lopen met e-bike accu's. Zeker niet met gebruikte en al helemaal niet met beschadigde accu's.


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

E-Bike Accu Container

Voor het veilig bewaren en transporteren van lithium ion accu's.

468,00

Alhoewel wij de systemen leveren aan de rijwielindustrie (rijwielhandelaar, e-bike accu refurbisch bedrijven, e-bike accu verhuurbedrijven etc.) denken wij dat met name de E-Bike accu Safety Koffer ook voor particulieren een oplossing is. Voor de veilige opslag bij u thuis, voor fietsvakanties met de auto of met een caravan, mensen die met hun e-bike naar hun werk gaan en daar de accu veilig willen opslaan etc.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.