E-bike accu transport doos
E-bike accu transport doos
0 Reviews | Review toevoegen

Voor het veilig verzenden van (probleem) accu’s volgens de ADR-normen. Minimale bestelhoeveelheid is 5 stuks.

Artikelnummer

CP00002 

€ 69,00
Prijs per stuk

 

Dit product heeft een minimale afname aantal van 5

Aantal: 
Bestellen

Het is niet toegestaan ADR-producten zonder beschermende verpakking te verzenden. Daarom is er deze speciale verpakking voor e-bike accu's. Deze verpakking is meerdere keren te gebruiken. Wordt vanzelfsprekend geleverd met de speciale kussens. De aansprakelijkheid voor verzending ligt bij de verzender. Ook daarom deze transport verpakking. Wordt geleverd exclusief de veiligheidsetiketten en UN embleem.

P908 voor beschadigde batterijen
Voor beschadigde lithium batterijen geldt verpakkingsinstructie P908 voor ADR. Speciaal voor deze categorie is een verpakking ontwikkeld met niet-brandbare en niet-geleidende isolatie/kussens (zie video). In de video wordt een brandtest getoond met een lithium fietsbatterij in onze P908 verpakking. De batterij verhit tot 650°C. De special Cirrux isolatiemateriaal voorkomt echter het ontstaan van een open vuur. De buitentemperatuur blijft onder de 35°C.

Met deze verpakking voldoet u aan de (NEN)-EN 1363-1 norm en aan het DIB t-concept betreffende het testen en beoordelen van de brandwerendheid van brandbeveiligingsbehuizingen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.