Samenwerking Dynamo, ENRA, Innovam en Batterytester

  J. Dekker     30-09-2019     Reacties (0)

Artikel in het vakblad Tweewieler over samenwerking tussen Dynamo Retail Group, Enra Verzekeringen, Innovam en Batterytester.

Artikel Tweewieler

Lees meer

Batterytester aanwezig op de Eurobike 2019

  J. Dekker     12-08-2019     Reacties (0)

Voor het tweede jaar kunt u ons op de internationale fietsbeurs Eurobike te Friedrichshafen, Duitsland bezoeken. Deze beurs vind plaats op 4, 5, 6 en 7 september 2019. Dit jaar staan wij wederom in hal A1 en wel op stand nummer 109 (A1-109). Dit jaar zijn tevens enkele van onze distributeurs uit Frankrijk, Duitsland en Zwitserland aanwezig. Vanzelfsprekend demonsteren we hoe eenvoudig e-bike accu's met een Batterytester getest kunnen worden en laten wij onze nieuwste ontwikkelingen zien.

Lees meer

Bike Totaal en Profile de Fietsspecialist kiest voor Batterytester

  J. Dekker     12-08-2019     Reacties (0)

Bike Totaal en Profile de Fietsspecialist kiest voor Batterytester De Dynamo Retail Group met de franchise formules Bike Totaal en Profile de Fietsspecialist heeft onlangs besloten een groot deel van haar winkels (leden) te voorzien van een Batterytester. De grootste fietsketen van Nederland met ca. 800 leden kan met de Batterytester nog meer aandacht besteden aan service verlening op e-bike accu gebied. Reden om te kiezen voor een Batterytester is met name de gebruiksvriendelijkheid en het feit dat Batterytester de meest universele e-bike accutester is. Wij willen hierbij alle Bike Totaal & Profile winkels bedanken voor het vertrouwen en succes wensen met het testen van vele soorten en merken e-bike accu systemen!

Lees meer

Velovak 2019

  J. Dekker     12-08-2019     Reacties (0)

Dit jaar zijn wij wederom aanwezig op de Velovak beurs. Wij hebben deze beurs in 2018 als erg goed ervaren vooral vanwege het bezoek van onze doelgroep: Rijwielzaken. Dit jaar bent u welkom op stand nummer 312 te Gorinchem op 22, 23 en 24 september 2019.
 

Lees meer

Batterytester aanwezig op de Bike & Co Ordermesse

  J. Dekker     12-08-2019     Reacties (0)

Ook dit jaar is Batterytester aanwezig op de Bike & Co Ordermesse van 30 augustus tot en met 1 september 2019 in Mainhausen, Duitsland. Veel leden van Bike & Co beschikken reeds over een Batterytester. Zowel voor klanten als geïnteresseerden informeren wij u graag over het gebruik van een Batterytester en onze laatste ontwikkelingen.

Lees meer