Eigen logo in Batterytester Software Programma

  J. Dekker     14/12/2018     Reacties (0)

Per vandaag is het mogelijk om uw eigen logo in het Batterytester PC Programma te uploaden. Voordat u de nieuwe software installeert, eerst de oude Batterytester Software van uw PC / laptop verwijderen. De nieuwe Batterytester PC Software is versie 8.8.6.1 en kunt u HIER downloaden. Het uploaden van uw eigen logo is eenvoudig: Klikt u op het Batterytester logo en volg daarna de aanwijzingen.

Tevens hebben wij de firmware (software in de Batterytester zelf) geoptimaliseerd. Er is een oplossing gevonden voor de onterechte melding "stroom te hoog". De informatie hoe u uw firmware kunt upgraden vindt u HIER (Batterytester Software & Firnware handleiding).

Lees meer

Mooie presentatie e-bike accu testen

  J. Dekker     27/11/2018     Reacties (0)

Deze foto ontving ik van een klant. Ik denk een goede manier om klanten het testen van e-bike accu's te laten zien.

Lees meer

Batterytester in mobiele werkplaats

  J. Dekker     05/11/2018     Reacties (0)

Het is vanaf nu ook mogelijk om Batterytester aan te sluiten in een mobiele fietswerkplaats. Wij voorzien een toenemende groei van het aantal bedrijven die deze service inzetten. Het testen van e-bike accu's kan dus nu ook in een mobiele fietswerkplaats. 

Lees meer

Batterytester in het SBS6 programma Mr Visser rijdt visite

  J. Dekker     20/09/2018     Reacties (0)

19 september 2018 om 20.30 uur was de Batterytester te zien in het sbs6 programma "Mr Visser rijdt visite". Batterytester heeft het voor Mr Visser gemakkelijk gemaakt een oordeel te vellen. In het programma was te zien dat een klant een accu reclameerde die nog geen jaar oud was. De betreffende rijwielhandelaar die deze accu had verkocht had waarschijnlijk geen Batterytester. Deze maakte gebruik van zogenaamde 'uitlees software'. Deze software kan echter niet de accu capaciteit vaststellen. Uiteindelijk heeft Bike Store in Dordrecht de betreffende accu met de Batterytester getest. Uiteindelijk heeft de klant een nieuwe accu gekregen. De aflevering nog eens terug kijken? klik HIER (aflevering begint mij minuut 28.30)

Lees meer

Velovak 2018: Bedankt voor uw bezoek!

  J. Dekker     13/09/2018     Reacties (0)

Op 9, 10 en 11 september 2018 vond in Gorinchem de tweede editie van de fietsvakbeurs Velovak plaats. Het aantal deelnemende exposanten bedroeg meer dan 60. Een verdriedubbeling van het voorgaande jaar. Tijdens de beurs hebben wij wederom laten zien wat het belang is van het testen van e-bike accu's. Daarnaast hebben wij ons nieuwe product, brandblussers speciaal ontwikkeld voor het blussen van e-bike accu's laten zien. Wij willen iedereen bedanken voor het bezoek aan onze stand!
Bekijk hier de Afternovie Velovak

Lees meer