Trustpilot
  • checkTesten in 3 stappen
close
Assortiment
Klantenservice

Training


Batterytester is naast de meest universele accutester tevens de meest gebruiksvriendelijke e-bike accutester in de markt.  Iets dat onze klanten zeer waarderen. Met een druk op de knop wordt een accutest gestart en met nog een druk op de knop worden de resultaten in een overzichtelijk testrapport afgedrukt. 

Het testrapport is voor een ieder uit te leggen aan de klant. Immers de beschikbare capaciteit wordt in een percentage weergegeven.

Kennis van e-bike accutechniek is echter aan te bevelen. Wij van Batterytester denken dat rijwielhandelaren zich kunnen onderscheiden door kennis van accu e-bike techniek op te doen. Voor de bediening en uitleg van het resultaat van een Batterytester is geen training nodig. Zie hiertoe tevens onze zogenaamde Quick Manuals onder het kopje service. Hieruit kan men zien hoe eenvoudig het is een e-bike accu te testen met Batterytester.

De E-bike producent die heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van Batterytester heeft destijds als voorwaarde gesteld dat de bediening zeer eenvoudig dient te zijn. Wij hebben hiermee reeds in de ontwikkelingsfase van de Batterytester rekening gehouden. Andere accutesters beweren tevens dat men deze testers eenvoudig kan bedienen. Beoordeelt u zelf! Batterytester detecteert automatisch de spanning, heeft een automatisch programma en als laatste drukt u op de knop om het resultaat te printen. Eenvoudiger kan niet!
Een training met een Batterytester is dus niet nodig. We hebben het dan over het bedienen van de Batterytester en de uitkomst van de accutest waarin een percentage beschikbare capaciteit wordt weergegeven is ook makkelijk aan de consument uit te leggen. Kennis van accutechniek is toch wel 'handig'.

Onze Batterytesters zijn aanwezig bij diverse opleidingsinstituten en ROC's. In Nederland kunt u terecht bij Innovam / Tweewieler Academie en in België bij Educam en Syntra West.Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies