Batterytester
3 Reviews | Review toevoegen

Universele Batterytester voor het eenvoudig testen van o.a. Lood, NiCd, NiMH, Lion accu's tussen de 6V - 48V (min3V - max60V).

Artikelnummer

AT00001 

Standaard levertijd

2 - 3 werkdagen

€ 895,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Wordt geleverd met universele testkabel (artikel AT00039), adapter kabel (artikel AT00038) (adapters separaat te bestellen), power kabel, USB kabel, kassapapier, Batterytester PC Software Programma, automatische firmware updates.

In de levering van een Batterytester is een universele testkabel inbegrepen. Met deze testkabel kunnen reeds vele verschillende accu's worden getest waarop spanning kan worden gemeten.

Accu's waar spanning kan worden gemeten kunnen dus in principe met een zogneaamde 'domme' aansluiting zoals het bijgeleverde universele kabeldeel worden getest. Deze kan met de krokodillenklemmen op de + en de - van de testen accu worden aangesloten.

Toch hebben wij besloten voor de meest gangbare accu systemen een 'Plug & Play' kabel te ontwikkelen zodat deze gemakkelijk op de accu kan worden aangesloten.

Naast Plug & Play kabels en adapters ontwikkelen wij tevens SMART kabeldelen / adapters. Een SMART kabeldeel / adapter is een vereiste om een accu te kunnen ontladen (voorbeeld Bosch, Yamaha).

De adapter kabel zelf wordt bijgeleverd. Deze is universeel en aan te sluiten op verschillende adapters (adapters dienen dus wel separaat besteld te worden).

Het Batterytester PC programma werkt op alle Windows versies (geen Mac). Indien de Batterytester is verbonden met een PC welke toegang tot internet heeft, kan bij een klik op het logo van Batterytester in het Software Programma firmware updates worden uitgevoerd.

Batterytester is de meest uitgebreide tester in de markt: Wij kunnen de meest verschillende accu's testen in de zin van lood, Lion, NiMH etc. maar ook de breedste bandbreedte (min3V - max60V). Voor wat betreft 12V lood accu's gelden er wel beperkingen tot het maximale Amperage waarmee deze belast kunnen worden.

Batterytester detecteert automatisch de spanning. Men hoeft dus geen Voltage in te stellen van de te testen accu. Volgeladen accu aansluiten en met 1 druk op de knop start het automatische programma waarmee de accu met een wisselende belasting tegen weerstand wordt getest. Aan het einde van de test kan een kassabon worden geprint op de tester zelf of een A4 testrapport met weergave van de capaciteit en weerstand indien verbonden met een PC of laptop.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

MTW Akkutechnik - 17-04-2020 12:10

Gerät und Service sind Super.

H. Derksen - 18-12-2019 17:49

Super apparaat, idd geen training voor nodig. Snel geleverd en kan nu veel verschillende accu’s testen.

Bike totaal Boode - 12-04-2019 11:13

Mooi apparaat , eenvoudige bediening .
Veel keuze qua bekabeling